Dela

Vi erbjuder finansiering :)

04.05.2019

Wasa Finans

Hos oss kan du handla i lugn och ro, för hos oss kan du lägga upp finansiering hos Wasa Finans. Superbra alternativ om du tex vill köpa ny sadel eller varför inte begagnad sadel :)

Kontakta oss vid uppläggning av finansiering, det gäller sedvanlig kreditprövning för finansiering via Wasa Finans.
Flera bra alternativ kommer inom kort att presenteras för finansieringsupplägg.  För alla faktureringsalternativ ska personnumret eller organisationsnumret lämnas. Vi godkänner ej fakturering utan det.

Betalkort

I varukorgen kan du välja ett antal alternativ för betalning. Enkelt och bekvämt kan du betala med ditt betalkort i kassan. Vi har alternativet via stripe vilket fungerar som en betalkort terminal.

Swish och Banköverföring
Förskottsbetalning:

Du kan även välja förskottsbetalning via Swish eller Bankkonto om så önskas, perfekt för dig som vill slippa hålla reda på eftersläntrande fakturor. Vi behandlar då ordern först när betalningen har kommit oss till handa.

Klarna

Vi har också tänkt att våra kunder ska kunna välja Klarna men tyvärr har vi stött på en svårighet gällande Klarna, vår web-leverantör har ej stöd för Klarna eller Wasa Finans på sin plattform. Men vi jobbar på det för närvarande och hoppas kunna lösa problemet inom snar framtid. Vi hjälper er med Klarna  & Wasa Finans, välj kontant betalning i kassan och kontakta oss så ordnar vi resten. Det går även att köpa begagnad sadel med alla våra betalalternativ.

Kortterminal

När vi träffas ute på tävlingsplatser har vi i regel med oss lite sadlar, där kan man provrida sadlarna.
Då har vi med oss en kortterminal då kan du handla med betalkort.Click here to edit...