Dela

XE Beautiful Nature Sadelhängare

Exclucive

Exklusiva handgjorda sadelhängare för den kräsna (för typen engelska sadlar, alltså tex dressyr hopp, allround, bomlösa. Ej westernsadlar) med järn/gjutjärnskonsoll:
Hängare för flera sadlar är monterade på bakstycke i trä, lodrätt eller vågrätt.
Anges vid beställning.

Sadelhängare för flera sadlar är monterade på samma bakstycke. Bakstycket kan även väljas lodrätt, det meddelas via mejl till oss.

Passar även bra till tömkörningsgjordar, barbacka paddar etc. Har du önskemål om att få kortare hängare för körsele så ordnar vi självklart det.


De går att beställa i andra färger, ex vit bets, svart bets mm.
Likaså kan man välja form på bakstyckena (fyrkantiga/rundade hörn/vågiga etc).
Till sadelhängarna går det även att få andra konsoler (kontakt för prisuppgift/bild).
Eftersom de är handarbetade så kan hängarna aldrig helt identiska.
De är vid leverans betsade (om man inte vill ha de naturligt träfärgade) och lackade med ett hårt lack. Ev skruvar är mörka på mörka hängare och ljusa på ljusa hängare.

Hängarna tillverkas på beställning då gäller bindande beställning (ingen returrätt).
Leveranstid är normalt 2-3 veckor på denna serie (inga produkter tillverkas normalt sett på röda dagar och helgdagar tex jul/nyår).
Observera att utförandet på bild endast är en variant med boaserat bakstycke, den är pärlspontad) vilket är delat och dekorerat vilket väljs som tillval via kundmeddelande till oss. 

Valbart är raka kanter, skurna eller rundade hörn etc. Det ska meddelas vid beställning om det önskas extra tillval. Slutpris beror på de tillval som önskas. Om inga tillval eller övriga önskemål uppges levereras produkten med bakstycket helt utan boasering med vågiga kanter (ej samma som på bilderna). 


OBS! Önskas tillval som ej finns i de valbara alternativen så kontakta oss via mejl eller telefon.

Tex. 

Sadelhängare för westernsadlar (+400kr)

Annan form på bakstycke, tex raka kanter ist för vågiga, rundade hörn.

Anpassade hängare för körselar (Kortare hängare).

Pärlspontat bakstycke (som på bild).

OBS!  Fraktkostnad skrymmande frakt tillkommer på denna vara. Fraktpris meddelas när frakten är bokad!Pris från 1 400,00 kr